Eliberare de paralizia în somn, sau de paralizia în somn cu halucinacii

Experience în afara corpului, visare lucid, cltorie astral, case bântuite, fantome, atacuri demonice

Demoni sau fantome care par s reziste mustrrii în Numele lui Isus

By Grantley Morris

This Webpage in English

* * *


Net-Burst.Net

Eliberare de paralizia în somn

Visare lucid

De paralizia în somn cu halucinacii

  Exist o gam uimitoare de moduri în care oameni diferici interpreteaz ceea ce este cunoscut de comunitatea _tiincific/medical ca paralizie în somn, sau paralizie în somn cu halucinacii. Cei care o au pentru prima dat, ar putea crede c au un atac cerebral. Alcii cred c au casa bântuit _i c vd fantome. Unii o vd ca pe un atac demonic, sau chiar cred c sunt posedaci de demoni. Alcii gândesc c au fost blestemaci sau deocheaci. Unii o numesc co_mar sau groaza nopcii, sau experience în afara corpului, sau cltorie astral. Unii experimenteaz cu ea, cercetând ce pot dobândi când sunt în aceast stare, alcii fac tot ce pot ca s se fereasc de ea. Unii se tem c sunt instabili emocional, alcii se tem c ea dovede_te c sunt patetic de slabi spiritual, alcii se mândresc cu ea, ca de un dar special.

  Înainte de a explora variatele interpretri spirituale, s demistificm acest fenomen surprinztor de obi_nuit, descriindu-l pe scurt, în termen simpli, lipsici de emocie.

  Paralizia în somn are loc când te treze_ti din somn _i constaci c e_ti incapabil s te mi_ti. Ea este adesea descris ca o stare în care mintea lucreaz, dar corpul rmâne adormit. În paralizia în somn cu halucinacii, paralizia este asociat cu ceea ce pare a fi o experienc în afara corpului, sau visare lucid.

  Este de înceles, oamenii care sufer pe nea_teptate orice form de paralizie, în mod tipic, o gsesc a fi terifiant, iar mulci dintre cei care sufer de paralizie în somn cred c este atât de ciudat, încât se tem c alcii ar crede c sunt nebuni, dac ar recunoa_te c sufer de ea. Simcindu-se prea ru_inaci ca s spun cuiva, mulci oameni petrec decenii sau chiar întreaga viac, fr s pomeneasc nimnui despre ea. Prin urmare, unii medici _i cercettori numesc paralizia în somn, sau paralizia în somn cu halucinacii, ultima boal ascuns.

  S relum faptele de mai sus, de data aceasta cu ochi spirituali:

   Precum fiarele slbatice care deosebesc animalele slabe pe care s le atace, demonilor le place s exploateze orice slbiciune natural pe care o pot gsi la prada lor. Deci dac exist elemente naturale în paralizia în somn, aceasta nu elimin posibilitatea interferencei demonice, ci este în schimb probabil s atrag atencia demonic.

   În paralizia în somn, imobilitatea este uneori atât de complet, încât persoana nu poate vorbi sau deschide ochii. Dac e_ti incapabil s spui ceva, în mod logic înseamn c e_ti incapabil s roste_ti cu voce tare Numele lui Isus. Ca _i cum a fi paralizat în mod misterios nu pare un motiv suficient pentru a te panica, inabilitatea de a rosti Numele lui Isus ar îngrozi orice cre_tin care î_i închipuie c Dumnezeu poate s elibereze oamenii de demoni, numai dac rostesc Numele lui Isus cu voce tare. În realitate, aceast restriccie nu este mai alarmant spiritual decât faptul de a fi incapabil de a vorbi din cauza laringitei sau hiperventilaciei.

   Demonii sunt ca un animal de prad care, chiar dac este feroce, trebuie s separe un animal de turm înainte de a avea _ansa unui atac de succes. Prin urmare, ezitarea obi_nuit de a admite paralizia în somn le face jocul, iar dac pot s insufle o vin fals, din cauz c paralizia este atât de complet încât include vorbitul cu voce tare, atunci cu atât mai bine. Demonii sunt farsori abili, fiindc nu au alternativ: sunt patetic de slabi, în raport cu prezenca lui Hristos din orice cre_tin. Ei vor face tot ce pot ca s dea aparenca c sunt puternici _i superîncreztori, dar totul este o cacealma. Ei îi iau pe cre_tini în serios numai când _tiu c ace_tia iau în serios puterea prezencei lui Hristos din ei, _i îi iau în serios pe cre_tinii care refuz s se lase în_elaci de falsa bravad a cacealmalei demonice.

  Când a aprut paralizia în somn cu halucinacii, demonii au început s i se arate lui Eric, iar el a prut neputincios s reziste acestor fiince rele. Totu_i, acum este complet liber de aceste atacuri, _i de_i se lupt din greu cu o msur de vin nenecesar din cauza atacurilor, se simte mi_cat în mod divin s împrt_easc experienca lui, pentru ca alcii s poat fi ajutaci. Ceea ce urmeaz este o versiune u_or prescurtat a unui e-mail pe care mi l-a trimis.

  Grantley Morris

  * * *

  Site-ul tu este cu adevrat inspirator. Am citit multe subiecte de pe site-ul net-burst.net, _i toate mi-au plcut. Îci mulcumesc!

  Nu a_ presupune niciodat c povestea mea ar fi demn s fie subiect pe net-burst.net. Fac doar ceea ce cred c cere Dumnezeu de la mine, fcându-ci cunoscute urmtoarele.

  În trecut am suferit de o stare în somn numit paralizie în somn, sau paralizie în somn cu halucinacii. Isus m-a vindecat de aceasta în urm cu câciva ani, _i Îi sunt atât de mulcumitor.

  Aveam cam 15 ani când am experimentat-o prima dat. Trsesem un pui de somn pe canapea, într-o dup-amiaz care m îndemna la lene, iar când m-am trezit, am vzut c eram incapabil s mi_c un mu_chi. M-am gândit c era ciudat, dar nu am fost deosebit de alarmat. În cele din urm, am putut s-mi mi_c pucin arttorul, iar la pucin timp dup aceea, paralizia m-a prsit complet. Întreaga experienc a durat cam 15 secunde.

  În urmtorii patru ani, asemenea experience au aprut când _i când, fr s dureze vreodat mai mult de 30 secunde. Se întâmpla de obicei chiar când eram pe cale s m trezesc, sau s m trezesc _i s m întorc pe partea cealalt doar c nu puteam s m întorc pe partea cealalt. Uneori puteam s-mi deschid ochii, uneori nu puteam. Neavând o explicacie, pur _i simplu am învcat s triesc cu a_a ceva.

  Într-o sâmbt dimineaca s-a întâmplat când m trezeam. Am încercat s-mi mi_c degetul, fiindc învcasem c m ajut s m trezesc pe deplin. De data aceea totu_i, s-a întâmplat un lucru ciudat. Prea c m rostogoleam din corp. M-am sculat de pe pat, _i am p_it pe hol _i în baie. Am apsat pe întreruptor, dar lumina nu s-a aprins. Apoi, deodat, am fost înapoi în dormitor, treaz, dar incapabil s m mi_c. În cele din urm m-am trezit complet _i m-am sculat, simcindu-m foarte ciudat. Pentru prima dat în viac, m-am simcit foarte nelini_tit din cauza experiencelor. De-abia puteam crede ce se întâmplase. Am continuat s m întreb: Chiar am avut o experienc în afara corpului? Chiar am mers prin cas, corpul meu fiind înc în pat? A fost atât de suprarealist, _i nu am putut gsi nicio explicacie.

  Dup aceea, asemenea experience se întâmplau ocazional, întotdeauna dimineaca, când soarele era sus pe cer. În cele din urm, am învcat s triesc _i cu asta. Chiar am ajuns în punctul în care, când încercam s aprind lumina _i nu se aprindea, realizam c eram afar, în timp ce corpul îmi era înc în pat. Odat am încercat un experiment în mijlocul experiencei. Am decis s merg afar, dar dup ce am deschis u_a din fac _i am p_it afar, am fost în cartierul princilor mei, nu în al meu. În acel moment eram mai mult într-o stare de vis, decât într-o stare în afara corpului. De cealalt parte a strzii era o femeie. M-a observat, deci m-am dus s vorbesc cu ea. Cine era, sau despre ce am vorbit, nu-mi amintesc, doar c îmi prea cunoscut. Apoi am czut din nou într-un somn adânc. ^i cu asta gata experimentul, m-am gândit eu.

  La vârsta de 19 ani, au început co_marurile. Co_maruri pare a_a un adevr spus pe jumtate, dar este singurul cuvânt pe care îl am. Nu încerc s fiu melodramatic, dar nu exist un mod de a da o idee despre cât de înspimânttoare erau experiencele. Prima dat a fost cel mai ru. Atunci am devenit cu acuitate con_tient de o prezenc în camer. Plutea deasupra mea, la piciorul patului. Am simcit c era plin de furie _i ur, care erau îndreptate întru totul asupra mea. Cumva, am _tiut c era un spirit extrem de ruvoitor. Rul pe care îl iradia era dincolo de orice descriere. Fiind cre_tin, singurul lucru pe care m-am putut gândi s-l fac, a fost s invoc Numele Domnului. Astfel c în mintea mea am strigat: În Numele lui Isus Hristos, pleac demonule!

  Ei bine, nu a plecat imediat, _i am putut simci c râdea de mine. Apoi a început s se apropie de mine _i a dat la o parte pturile de pe pat. Puteam s-i simt mânia _i ura, _i erau cople_itoare. Sincer, am crezut c avea s m apuce _i s m târasc în iad. Cumva, am fost în stare s sar din pat. Am alergat de-a lungul coridorului, în camera princilor mei, cipând. Probabil c experimentam din nou o experienc «în afara corpului», fiindc apoi am fost din nou în propriul meu pat. Fiinca era înc acolo, chiar _i mai mânioas decât înainte. Din nou a smuls pturile de pe mine _i a venit la mine. Din nou am srit din pat _i am alergat pe coridor, în camera princilor mei. Din nou am fost înapoi în patul meu. Din nou ea era înc acolo, plin de mânie. Aceasta s-a întâmplat a treia oar, înainte s fiu în sfâr_it în stare s m trezesc. S-a terminat. Eram plin de sudoare, iar pumnii îmi erau încle_taci strâns în jurul cear_afurilor, cinându-le strâns la gât.

  Întreaga experienc durase aproximativ 30 secunde, dar au fost cele mai lungi 30 secunde din viaca mea. În dimineaca urmtoare, princii mei nu au mencionat nimic despre asta. De ce ar fi fcut-o? Nu i-am trezit, _i nu fusesem fizic în camera lor în noaptea aceea. Aveau s treac mai mulci ani înainte de a pomeni cuiva despre aceasta. Nu-mi plcea s m gândesc la acea experienc. Am încercat s o uit, _i mi-am scos-o din minte.

  Curând dup aceea, am putut s m mut din casa princilor, în propriul meu apartament. Speram c era bântuit casa princilor, sau ceva de genul, _i c dup ce m mutam, aveam s fiu liber. Ei bine, noul meu loc era la fel de bântuit, _i am continuat s am asemenea experience chiar _i mai frecvent. Uneori era o singur prezenc, uneori erau multe. Uneori simceam o apsare intens pe piept. Uneori simceam aproape c ceva încerca s intre în mine. Odat am vzut sânge pe tot bracul meu. Uneori aveam experience de dou ori pe sptmân. Uneori treceau luni fr mcar una. Preau s fie la întâmplare. Singura constant era c prezenca sau prezencele erau extrem de rele _i violente, _i c m urau cu intensitate.

  A fost nevoie de câciva ani ca s-mi adun curajul s vorbesc despre aceasta cuiva, dar în cele din urm mi-a fost de ajuns. Am vorbit despre asta cu un lider cre_tin, _i ne-am rugat împreun. El chiar a pstrat legtura cu mine un timp destul de îndelungat. Dup aceea, atacurile s-au domolit substancial, dar nu au disprut complet. În sfâr_it, dup nou ani lungi, la vârsta de 28 ani, am primit ajutor. Dumnezeu mi-a descoperit ce declan_a episoadele. Pentru motive pe care nu este nevoie s le explic aici, am fost adesea extrem de deprimat în tinerece, _i am contemplat sinuciderea. Fanteziile despre suicid chiar m mângâiau uneori. Nu cred c a_ fi trecut vreodat prin sinucidere, din cauza credincei mele, dar m simceam cu adevrat bine s am fantezii despre ea. Uneori m gândeam cât de supraci aveau s se simt oamenii dup ce aveam s mor, pentru c nu mi-au fost prieteni mai buni. Acum sunt plin de remu_cri din cauza acelor fantezii, dar pe vremea aceea m fceau s m simt bine. Uneori stteam întins în pat mult timp înainte de a adormi, având gânduri uciga_e fac de mine însumi, cu sentimente de ur de sine _i mil de sine. Când mi-am amintit acele momente, a fost ca _i cum mi s-a aprins dintr-odat un bec în cap. Chiar în nopcile în care m delectasem în ur de sine, am avut acele episoade. Uau!

  De ce mi-a luat nou ani ca s fac în sfâr_it legtura, nu _tiu. Ceea ce _tiu totu_i este c Dumnezeu a fost Cel care mi-a artat aceasta. Prin pcatul meu de a m delecta cu ura de sine _i contemplarea sinuciderii, deschideam u_i pentru atacul demonic, invitând demonii s m tortureze, chiar dac pe vremea aceea nu realizam.

  De îndat ce am înceles asta, am încetat complet s am fantezii despre sinucidere. Era simplu: dac tot ce aveam de fcut pentru a fi liber, era s pun capt fanteziilor, atunci bineînceles c aveam s o fac. Ce solucie simpl, pentru o stare foarte complicat! Din acea zi, nu am mai vzut niciodat demoni în somn, _i este un simcmânt minunat s m pregtesc de culcare, _tiind c voi dormi lini_tit.

  Dup aceea, ocazional deveneam deprimat, iar gânduri de sinucidere îmi puteau intra în minte, dar de îndat ce o fceau, imediat le înlturam. ^tiu ce se afl pe acel drum, _i nu voi mai cltori niciodat pe el.

  Un alt lucru pe care este nevoie s-l mencionez este de ce în prima noapte nu l-am putut mustra eficient pe demon. A_a înceleg eu acum lucrurile, precum mi le-a descoperit Dumnezeu: în timpul momentelor de ur de sine, în loc s p_esc cu Isus, fugeam de El. Pctuiam în mod activ _i con_tient. Deci evident, nu am putut folosi darurile Lui. Chiar dac tot Îl iubeam pe Isus, trecusem dincolo de proteccia Lui, _i fr s _tiu, invitasem demonicul. Nu este de mirare c demonul a râs de mine în prima noapte. Probabil c îi pream foarte comic _i patetic. Totu_i, chiar dac nu l-am putut învinge pe demon, Isus tot m-a protejat. Niciun ru fizic nu mi s-a întâmplat în timpul co_marurilor _i, mulcumiri fie aduse Domnului, odat ce am încetat s vreau s mor, co_marurile s-au oprit. În cele din urm am primit alinare, chiar când ajunsesem la limita rezistencei. Dumnezeu _tie întotdeauna cât putem face fac, _i niciodat nu ne d mai mult de atât.

  Numai câciva ani mai târziu am dat de un site web despre paralizia în somn, _i brusc am descoperit c este ceva obi_nuit. Paralizia în somn cu halucinacii nu este la fel de obi_nuit, dar tot este destul de frecvent. S aflu c mulci oameni au trecut prin experience similare, a fost foarte terapeutic. ^i cu aceasta, vindecarea mea a fost aproape complet. Tot ce este nevoie acum, este s-i ajut pe alcii s se vindece.

  Nu suscin c oricine are gânduri despre sinucidere, sau are tulburri de somn, va începe s experimenteze paralizia în somn, sau paralizia în somn cu halucinacii. Doar v fac cunoscute experiencele mele, în ascultare smerit de Dumnezeu, pentru ca într-o zi, povestea mea s poat ajuta pe cineva.

  * * *

  Gânduri adicionale de Grantley Morris

  Câteva dintre comentariile lui Eric referitor la ce crede el c l-a slbit în încercarea de a rezista demonilor, amintesc de primele cuvinte decisive din urmtorul verset:

   Iacov 4:7 Supuneci-v, dar, lui Dumnezeu . . Împotrivici-v diavolului, _i el va fugi de la voi. (Sublinierea mea.)

  Un prieten de-al meu care a experimentat foarte multe astfel de atacuri, a avut de asemenea lupte intense cu gândurile de sinucidere. El crede c dac atunci când experimentezi paralizia în somn cu halucinacii, încerci s explorezi ce poci dobândi în afara corpului, aceasta le poate oferi demonilor un avanpost în viaca ta.

  Pân acum de-abia dac am fcut pucin mai mult decât s fac cunoscut experienca unui brbat, în speranca c poci extrage din ea ceva relevant. Totu_i, dac suferi de paralizie în somn, ar putea foarte bine s existe elemente ale situaciei tale care nu sunt acoperite de aceast pagin web. Îmi doresc s fac mai bine, dar pentru aceasta am nevoie de ajutorul tu. Dac ai comentarii adicionale sau cuno_tince pe aceast tem, te invit s-mi trimici un e-mail mie, Grantley, la demons@net-burst.net (English only).

  Mai multe pagini în român

  * * *

  Related Pages (English Only)

  Help for Insomnia & Sleep Problems

  How to Cope with Nightmares & Bad Dreams

  Your Sex Dreams: Normal, Demonic or Highly Revealing?

  Demons: A Sane Look at a Perplexing Subject

  When is Suicide / Euthanasia Morally Acceptable For Christians?

  * * *

  Not to be sold. © Copyright, 2011, 2014 Grantley Morris. May be freely copied in whole or in part provided: it is not altered; this entire paragraph is included; readers are not charged and it is not used in a webpage. Many more compassionate, inspiring, sometimes hilarious writings available free online at www.net-burst.net  Freely you have received, freely give. For use outside these limits, consult the author.


  [Much More!] [Bless & Be Blessed by Facebook] [Daily Quotes] [My Shame] [E-Mail Me]